18 Şubat 2013 Pazartesi

Tanışma Yazısı



Sevgili blog okurları,

   Bugün sizlere kendimizi tanıtmak için bir yazı yazıyoruz. Öncelikle bu bloğun 2 yazarı var; Amelia ve Alice. Bu isimleri seçmemizin nedeni bazılarınızın deyişiyle "özentilik" değil, aksine anlamları.

Amelia, akıllı danışman demektir, ki bu bizim amaçlarımızdan biri. İnsanları bir nevi "aydınlatmak" bizim hedefimiz. Tabii ki dünyadaki herşeyi bilmiyoruz, bu mümkün değil. Ve evet, sizden çok şey bilmiyor da olabiliriz. Ama bilgi aynı zamanda paylaşmak için vardır. Alice'in anlamı ise " doğru sözlü" demek, yani bizim için en önemli olan şey. Burada paylaştığımız bilgi doğru olmadıkça önemli değildir.
   Ama tabii ki biz de insanız, hatalar yapabiliriz. Genellikle doğruluğundan emin olmadığımız bilgileri paylaşmamaya özen göstersek bile bazen gözümüzden kaçan şeyler olabilir. Bu koşullarda bize haber vererek doğru olan bilgiyi ulaştırırsanız, bu da bizim için iyi olur. 
  Peki bu blogda ne tür yazılar paylaşacağız? "Trajik" adı altında bulunabilecek herşeyi. Çünkü başlıktan da belli olduğu üzere, kendimize belli bir kategori koymadık. Genelde hedeflerimiz, cinayetler, ilginç olaylar, gizli örgütler ve bilinmeyen daha birçok konu paylaşmak. İlk yazımızda  size 1965'te Indiana, ABD'de işlenen korkunç bir vahşetten söz edeceğiz. Bize sormak istediğiniz bir soru, hakkında yazı yazmamızı istediğiniz bir cinayet, olay vb. varsa yorum olarak yazabilir, veya bize özel olarak ulaşmak isteseniz trajikolaylar@gmail.com adresine e-mail atabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.


Amelia&Alice

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder